Ciorbita de pui

de Laly in Ciorbe, 16 Mai 2010 | 4047 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 oua
  • 3-4 rosii decojite
  • 3 linguri cu bulion
  • bors
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz.

Cat timp fierbe puiul,se toaca zarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba.

Cand este aproape fiert se adauga bulionul si sare dupa gust.Se adauga si borsul in functie de cat de acru vrea fiecare ciorbita.

Se bat ouale bine.Cand este fiarta ciorbita se opreste focul.Se adauga ouale si leusteanul verde.

 

 

TIPS-URI

1

carne de pui

2

morcov

3

pastarnac

4

oua

5

leustean verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

ela 1

16.05.2010, 21:48

arata bine,dar eu nu mananc ciorbe,am trecut sa pun furculitele

nadina73 1

16.05.2010, 22:52

ce bine ela mi-a lasat mie ,super ce nebunie de culori,grozav felicitari 5 furci

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste