Ciorbita de vacuta

de Constelatialeu in Ciorbe, 20 Ian 2013 | 4103 vizualizari

 

Nu ma impac cu carnita de vita decat in ciorba sau rasol.

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne vita cu os
  • 500 g legume amestec (morcov,ardei,cartof,telina,fasole verde etc)
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 plic de bors ,cca 10 g,suficient pt.4 litri de apa
  • 5 litri de apa
  • leustean
  • rosii cu ardei si frunze de telina cca 0,5 l
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Se spala si se pune la fiert carnea de vita cu putina sare.Se spumeaza pana cand nu se mai ridica spuma deasupra.Cand este fiarta se scoate carnea si se taie cubulete.Separat avem pregatite legumele ( iarna din cele congelate ),taiem ceapa marunt si adaugam in apa cu carne.Cand sunt gata  fierte si legumele adaugam si rosiile,lasam sa mai dea un clocot,punem borsul din plic,adaugam leusteanul taiat.Tragem oala de pe foc si adaugam un ou batut bine.Se sareaza dupa gust.

TIPS-URI

1

Legumele trebuiesc taiate la aceleasi dimensiuni sa fiarba toate in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

20.01.2013, 16:36

Asa-mi fu`norocul..

alilianaa 1

20.01.2013, 17:55

Sim0na 1

21.01.2013, 11:42

N-am mai facut de mult.. Tre` sa umplut la congelator neaparat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]