Cipsuri de cartofi

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2011 | 6912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri de cartofi:

Se curata cartofii de coaja si se spala.

Se feliaza foarte subtire.Eu am folosit o razatoare.Secretul este ca feliile de cartof sa fie foarte subtiri.

Se pun intr-o strecuratoare si se spala sub jetul de apa rece dupa care se lasa la scurs.

Intr-o tigaie se pune ulei din belsug asa vreo trei,patru degete si se prajesc chipsurile in transe mici.Uleiul trebuie sa fie destul de incins cand punem cartofii feliati.

Inainte de prajire se sterg feliile de cartofi cu un servet absorbant de bucatarie.

Se scot tot pe servetele absorbante.

Se condimenteaza dupa preferinta.Sunt foarte buni singura diferenta dintre chipsurile de casa si cele din comert sunt ca cele de casa nu contin E-uri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]