Ciulama cu ciuperci si carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 2 Iun 2021 | 6025 vizualizari

 

O mancare gustoasa cu ciuperci, legume si carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr carne de porc/ pui
  • 350 gr ciuperci champignon/ proaspete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 5-6 linguri de ulei
  • 4- 5 linguri de faina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci si carne de porc:

Mai intai curatam ceapa si o taiem in 2, morcovii ii curatam si ii taiem julien, iar carnea o taiem cubulete. Le punem impreuna la fiert pana cand si carnea si morcovii sunt fierte.

 Punem uleiul intr-o tigaie la incins, il lasam 1-2 minute, apoi adaugam ciupercile, carnea fiarta si morcovii. Adaugam si un polonic de supa din care au fiert carnea si legumele. Punem faina intr-un bol si adaugam in fir subtire un polonic de supa fierbinte. turnam amestecul in tigaie peste legume si carne.

Mai lasam inca 15-20 de minute la fiert amestecand din cand in cand. Mai adaugam supa daca mai este nevoie. La final ciulamaua se va ingrosa ca o budinca.  Potrivim de sare si servim cu mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Purcelus de lapte la cuptor,cu garnitura din legume si ciuperci