Ciulama cu piept afumat

de madi_marin in Pui, 26 Ian 2011 | 5252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui afumat
  • 1/2 piept pui
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept afumat:

Carnea se pune la fiert impreuna cu ceapa. Se face o supa care se sareaza dupa gust.

Faina se pune intr-un vas uscat, se rumeneste putin, apoi se adauga ulei pana obtinem un aluat mai tare si se amesteca bine. Se subtiaza cu supa in care a fiert carnea. Se lasa cateva minute pe foc amestecand continuu, apoi se adauga carnita taiata bucatele.

Se serveste ciulamaua calda cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

DIANA B 1

19.03.2011, 08:36

Woooooooooooooow , si tu esti o impatimita a ustensilelor ptr bucatarie
Cred ca este grozavaaaaaaaa

madi_marin 1

19.03.2011, 19:26

adasev....multumesc....

madi_marin 1

19.03.2011, 19:27

Onesta....asa e.... si inca sunt foarte multe pe care mi le doresc....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet cu chiftelute