Ciulama de ciuperci

de ionix in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 4940 vizualizari

 

O ciulama diferita pt sot :D

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci
  • 3 linguri cu faina
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri cu sos de tomate
  • legatura cu marar
  • Sare, piper
  • 3- linguri cu ulei de masline
  • 3 cepe verzi
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Ciupercile se spala bine, se taie felii si apoi se pun la fiert circa 20 de minute.

Intr-o oala punem uleiul la incins iar apoi punem ceapa taiata marun si usturoiul rondele la calit.

Peste ceapa calita punem 3-4 linguri cu apa rece si ciupercile, care au fost fierte si strecurate, iar apoi lasa la inabusit  5-10 min.

Dizolvam faina in putina apa rece si o punem in smantana iar apoi o turnam peste ciuperci.

Amestecam intruna 2-3 minute si adaugam sosul de tomate.

Nu ne oprim din amestecat si punem mararul tocat marunt, sare si piper.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Miha 1

27.04.2010, 18:57

ionix 1

27.04.2010, 19:00

buey, de ce razi? eu urasc ciupercile, de aia asa ca e pe riscul celorlalti daca mananca ciuperci gatite de mine

jolygina 1

17.06.2010, 00:07

doamne cat e de buna ,o ador as manca tot timpu ,chiar mi-ai dat o idee pentru maine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

ieri la 20:34

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu parizer si ciuperci