Ciulama de pui

de theodora in Pui, 19 Mar 2010 | 12205 vizualizari

 

pt mine e cea mai traditionala reteta de ciulama.

 

INGREDIENTE

  • o jumatate pui de la tara
  • 3 lg de faina
  • 50g ciuperci din conserva
  • grasime de pasare si putin unt
  • sare,un cub de knorr putin piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

puiul transat se pune la fiert iar dupa ce se spumeaza se adauga cubul de knorr si se lasa sa fiarba.eu am oparit putin si ciupercutele.

intr-o craticioara se topeste grasimea cu untul iar apoi se presara treptat lg de faina si se incorporeza bine,se stinge cu zeama de la pui si se amesteca pana capata consistenta unei smantani mai subtire,seadauga ciupercutele si bucatile de pui fierte,se potriveste de sare se pune putin piper si se mai amesteca de 2 ori dupa care se pune capacul si se opreste focul.pofta mareee!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]