Ciulama de pui

de Bya Ralu in Pui, 20 Dec 2013 | 17832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 linguri de smantana
  • 3 linguri de faina
  • 1 ceapa alba
  • zeama in care vor fierbe pulpele
  • piper rosu
  • ulei
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Pulpele de pui se pun la fiert in apa cu sare si optional se poate pune si un morcov intreg(doar pentru gust).

Ceapa se pune la calit in ulei de masline,cu boia dulce,ghimbir si piper.

Cand pulpele sunt aproape fierte se pune peste ceapa calita ,adaugand cate un polonic de zeama in care au fiert,se lasa la foc mic.

Pulpele se scot pe o farfurie,iar peste ceapa adaugam smantana amestecata cu faina  si subtiata cu putina apa.

Adaugam si usturoiul taiat rondele,si treptat cate un polonic din zeama.Se amesteca in continuu,punem si putina sare si piper.

Dupa cateva minute se adauga si pulpele de pui ,amestecand des.

Deasupra presaram piper rosu si marar tocat marunt!

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu mazare si ardei copt