Ciulama de pui

de adry88 in Pui, 11 Feb 2014 | 6904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 4 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • 300 g smantana
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 200 g supa de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Curatam legumele,le spalam bine dupa care le taiem bucati mai mari,ceapa o lasam intreaga,

Spalam pulpele (le taiem in 2) si le adaugam in apa cu sare si legumele si punem la fiert,

Intr-o tigaie adaugam untul si cand s-a topit adaugam ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca putin,

Adaugam faina si amestecam bine adaugand treptat laptele si supa de pui (din care am fiert carnea)

Lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam smantana si carnea,

Lasam sa fiarba la foc mic cca 15 minute, amestecand din cand in cand,la final potrivim de sare si piper dupa gust,

 

TIPS-URI

1

Legumele le-am tocat marunt si le-am congelat sa le folosesc la ciorba,

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci