Ciulama de pui

de adry88 in Pui, 11 Feb 2014 | 6980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 4 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • 300 g smantana
  • 50 g unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 200 g supa de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Curatam legumele,le spalam bine dupa care le taiem bucati mai mari,ceapa o lasam intreaga,

Spalam pulpele (le taiem in 2) si le adaugam in apa cu sare si legumele si punem la fiert,

Intr-o tigaie adaugam untul si cand s-a topit adaugam ceapa tocata marunt si lasam sa se caleasca putin,

Adaugam faina si amestecam bine adaugand treptat laptele si supa de pui (din care am fiert carnea)

Lasam sa fiarba cateva clocote dupa care adaugam smantana si carnea,

Lasam sa fiarba la foc mic cca 15 minute, amestecand din cand in cand,la final potrivim de sare si piper dupa gust,

 

TIPS-URI

1

Legumele le-am tocat marunt si le-am congelat sa le folosesc la ciorba,

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana