Ciulama de pui cu ciuperci si smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 29 Mai 2011 | 8552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 3 ciuperci
  • 200 g smantana
  • 2 linguri faina
  • Sare,piper
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci si smantana:

Pieptul de pui se taie cubulete si se rumeneste in 2-3 linguri ulei, apoi se adauga ceapa tocata marunt si ardeiul tocat cubulete si se calesc 5-10 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii. Se mai lasa pe foc pana se inmoaie putin ciupercile,apoi se adauga faina,se rumeneste si se stinge cu o cana de apa.

Se fierbe 20-25 minute, iar la sfarsit se adauga smantana amestecata cu putin sos cald pentru a nu se taia. Se condimenteaza dupa gust.

Se serveste simpla sau alaturi de paste fierte”al dante”. Se asezoneaza cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu praz