Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate

de Cris2711 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 3909 vizualizari

 

Cand nu gatesc cu champignons,aleg ciupercile brune,aromate si delicioase.Va invit la ciupercutze brune la cuptor:)

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune mijlocii si mari
  • 100-150 gr. Gouda
  • unt amestecat cu ierburi aromate de Provence
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate:

Ciupercile brune se curata bine,se indeparteaza coditele.

Branza Gouda se imparte in 8 patratele.

Se pune in fiecare ciuperca bruna,cate o bucatica Gouda,apoi cate o bucatica de unt cu ierburi aromate de Provence.

Se adauga sare si piper.

Apoi se aseaza frumos intr-o forma termorezistenta si se da la cuptor,la 175°,pana se topeste branza Gouda.

Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ierburile aromate de Provence le da o nota personala deosebita.

2

Piperul mixt este mai bun.

3

Calde sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv(2)