Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2016 | 8894 vizualizari

 

O gustare delicioasa sau un aperitiv festiv. Piticul meu le adora. Merita sa le incercati.

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci brune
  • 12 lingurite cascaval ras afumat
  • 6 felii bacon crud-uscat
  • 12 oua de prepelita
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita:

 

 

Spalam ciupercile, le indepartam coditele si le asezam in tava, pe hartie de copt. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Punem in fiecare ciupercuta o lingurita de cascaval razuit si apasam bine. Peste cascaval punem o jumatate de felie de prosciutto. Spargem in fiecare ciupercuta un ou de prepelita si dam totul la cuptorul incins la 200 de grade Celsius 10-12 min sau pana e facut oul. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti sa nu puneti sare deloc, avand in vedere ca si cascavalul si baconul sunt sarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Oameni de zapada din branzeturi