Ciuperci brune umplute la tigaie

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2017 | 5797 vizualizari

 

Varianta rapida...incredibil de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci brune
  • cascaval razuit
  • 2 linguri unt
  • cateva lingurite smantana
  • sare
  • piper (daca doriti)
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune umplute la tigaie:

In doua linguri de masline, punem ciupercile spalate cu partea interioara in jos, punem capacul si le lasam 2 minute sa se inmoaie.

Intoarcem ciupercile, luam tigaia de pe foc, punem in fiecare ciuperca, putin sare, o bucatica de unt, cascaval, o lingurita de smantana, piper, apoi punem tigaia pe foc cu capacul pus. Lasam tigaia pe foc pana ce se inmoaie ciupercile si se aduna sosul, sunt gata in maxim 12 minute.

Eu le-am pus garnitura langa pui grenoblez...o bunatate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

11.02.2017, 21:48

Multumesc Rocsi!

mihaelar63 1

14.02.2017, 07:33

Ciupercile brune au o savoare aparte . Si mie imi plac la tigaie . Asa , pentru operativitate

RuxyRux 1

18.02.2017, 00:23

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]