Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 3702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci champignons
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • 5 fire de patrunjel
  • 4 lg ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate):

Punem o tigaie la incins cu ulei de maspine si catel de usturoi curatat.

Cupatam ciupercile,le spalam si le taiem rondele.Le punem in tigaie la foc mic,cu putina sare,si lasam pana scade toata zeama de la ciuperci.

Spalam patrunjelul,il tocam marunt si punem peste ciuperci.Mai lasam 5 minute.Stingem focul.

Serviti ca garnitura la o fripura sau asa simpla.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Puteti sa faceti si o pasta,foarte buna cu smantana si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Champignons Sotate sau cu patrunjel (Ciuperci Champignons Trifolate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv