Ciuperci cu kaizer si cascaval la cuptor

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2012 | 8285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champihnon
  • cateva bucati de Kaizer
  • cascaval ras
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu kaizer si cascaval la cuptor:

Ciupercile – de preferinta cu palarioara mai mare, le-am curatat de coaja si codita, apoi le-am spalat bine, in mai multe ape.Am uns cu putin ulei un vas de yena, in care am asezat palarioarele pe care le-am presarat cu sare si piper. Deasupra am pus kaizer taiat cubulete si cascaval ras. Am dat la cuptor pana ce cascavalul s-a topit de tot.

O bunatate!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu kaizer si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Valclaudia 1

11.11.2012, 18:34

excelente!!!

Sim0na 1

11.11.2012, 19:53

Multumesc, multumesc!!
Farfuriuta este luata din Bihor

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 16:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]