Ciuperci cu maioneza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2010 | 7233 vizualizari

 

un aperitiv grozav ,eu as putea manca ciuperci zilnic

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champinion
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • maioneza 4-5 linguri
  • 3-4 dinti de unturoi
  • 3 linguri ulei masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu maioneza:

Se curata ciupercile si se toaca sau se taie marunt .

Ceapa se toaca marunt si  se caleste in putin ulie apoi se pun ciupercile,sare si piper si se lasa pana scade tot sucul lasat de ciuperci.

Cand sant gata se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga bine,dupà care se amesteca cu usturoiul pisat.

Cand ciupercile s-au racit se amesteca cu maioneza .

Se aseaza pe un platou sau castronel si se decoreaza dupa bunul plac

Mie imi plac la nebunie ,se pot face si in varinata de post cu maioneza de post sant la fel de grozave

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza