Ciuperci cu maioneză de post

de Simo in Mancaruri de post, 15 Apr 2009 | 23064 vizualizari

 

Inca o reteta de post de la Simo, ciuerci cu maioneză de post.

 

INGREDIENTE

o cutie de ciuperci, 2 linguri de faina, 1/2 cana apa, mustar, zeama de lamaie, ulei, usturoi.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu maioneză de post:

Se amesteca cele 2 linguri de faina cu un pic de apa rece pana se desface bine. Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna  faina si apa rece si se amesteca la fel ca la  o budinca.Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine- cam 1 minut- se lasa la racit si cand e rece se amesteca cu mustarul si zeama de lamaie, apoi se pune ulei ca la orice maioneza.

Se zdrobesc 2-3 catei de usturoi si se amesteca cu ciupercile si maioneza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneză de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut