Ciuperci făcute tocăniță

de Panacris in Mancaruri de post, 12 Aug 2014 | 4348 vizualizari

 

O mâncărică ușoară, de vară și de post;) Simplă și gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 500 g,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • ardei de vară, colorați, 3 bucăți,
  • roșii 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci făcute tocăniță:

Ceapa și ardeii se curăță, se taie fideluță și se călesc ușor în ulei de măsline, într-un vas înalt, gen Wok;) După ce au devenit translucide, se adaugă ciupercile feliate, se asezonează de sare, se acoperă, atenție nu se adaugă niciun fel de lichid:D  și se lasă la gătit,  cca. 30 de minute la foc mediu. După ce s-au gătit ciupercile, se adaugă roșiile feliate, se mai lasă la gătit cca. 15 minute, până se îmbină gusturile. Apoi se servesc ca atare sau acompaniate de pâine, mămăligă, paste, cartofi natur, cratofi piure. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci făcute tocăniță" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

anca_rm 1

13.08.2014, 09:14

la ciupercute

Rocsi 1

13.08.2014, 10:42

Simplu si bun!

Valclaudia 1

17.08.2014, 19:35

o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galbiori cu salata de sfecla rosie