Ciuperci făcute tocăniță

de Panacris in Mancaruri de post, 12 Aug 2014 | 4207 vizualizari

 

O mâncărică ușoară, de vară și de post;) Simplă și gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 500 g,
  • ceapă galbenă 3 bucăți,
  • ardei de vară, colorați, 3 bucăți,
  • roșii 4 bucăți,
  • sare iodată,
  • ulei de măsline.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci făcute tocăniță:

Ceapa și ardeii se curăță, se taie fideluță și se călesc ușor în ulei de măsline, într-un vas înalt, gen Wok;) După ce au devenit translucide, se adaugă ciupercile feliate, se asezonează de sare, se acoperă, atenție nu se adaugă niciun fel de lichid:D  și se lasă la gătit,  cca. 30 de minute la foc mediu. După ce s-au gătit ciupercile, se adaugă roșiile feliate, se mai lasă la gătit cca. 15 minute, până se îmbină gusturile. Apoi se servesc ca atare sau acompaniate de pâine, mămăligă, paste, cartofi natur, cratofi piure. Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci făcute tocăniță" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

anca_rm 1

13.08.2014, 09:14

la ciupercute

Rocsi 1

13.08.2014, 10:42

Simplu si bun!

Valclaudia 1

17.08.2014, 19:35

o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu ciuperci-post