Ciuperci fripte

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 9491 vizualizari

 

Îmi plac mult ciupercuţele. Cam sub orice formă pregăite. De data asta, la o friptură de miel,am preferat să le frig. Un strop de sare, piper şi o ploaie de pătrunjel…şi garnitura-i gata!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă roşie mică
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci fripte:

Ciupercile şi ceapa roşie se curăţă şi se toacă mai mare. Ceapa se pune la călit în puţin ulei până se înmoaie, apoi se adaugă ciupercile şi usturoiul, se presară cu sare şi piper şi se lasă la foc până scade lichidul pe care l-au lăsat.

Se presară cu pătrunjel tocat şi se servesc ca garnitură la cărniţă sau pe pâine prăjită. În acest caz se poate rade şi un pic de caşcaval deasupra.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghebe la tigaie, cu usturoi verde si marar