Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 21 Iul 2011 | 5104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci mari
  • 3 aripioare
  • 3 copanele mici
  • 1/2 conserva rosii decojite
  • 2 catei usturoi
  • otet balsamic
  • sare,piper,chili
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii:

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul se incinge si se aseaza ciupercile

Se intorc pe ambele parti,iar cand sunt gata se aseaza pe o farfurie. Un catel de usturoi se zdrobeste si se amesteca cu 1 lingura ulei. Ciupercile se imbraca in acest sos si se pastreaza la cald.

Aripoarele se pun la fiert pentru 10-15 minute,se scot,se condimenteaza si se pun si ele pe gratar pana se rumenesc. Peste pojghitele ramase in gratar se pun rosiile zdrobite si un catel de usturoi zdrobit. Se lasa se se intrapatrunda aromele,se asezoneaza cu patrunjel si se pune peste aripioare.

Pe o farfurie se aseaza ciupercile,in mijloc un inel de ardei si aripioare in sos. Se presara cu patrunjel si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]