Ciuperci pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2014 | 8456 vizualizari

 

Un alt mod de a savura delicioasele ciupercuțe!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 400 g,
  • ouă 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • făină albă de grâu,
  • pesmet auriu,
  • usturoi granule,
  • ulei de rapiță,
  • zeamă de lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile curățate se trec prin făină, ou bătut în care s-a presărat puțină sare, apoi prin pesmet amestecat cu usturoi garnule, apoi se pun la prăjit, într-o baie de ulei încinsă, la foc rapid. După ce s-au rumenit pe toate părțile, ciupercuțele, se scot pe servețele absorbante, apoi se servesc ca atare cu zeamă de lămâie. Simple și sățioase! Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane