Ciuperci pane umplute

de cec in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 7788 vizualizari

 

varianta mea:un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • ciuperci,
  • cascaval,
  • sunca presata,
  • ou,
  • faina,
  • pesmet,
  • sare,
  • ulei,
  • cateva scobitori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane umplute:

Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele. In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval. Si apoi se unesc cate doua si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile. Se aseaza in cosuletele de rosii pregatite pt ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu cascaval