Ciuperci sotate

de susu in Mancaruri de post, 5 Ian 2011 | 9727 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 100 g unt
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 morcov potrivit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sotate:

Se spala legumele, se taie morcovul rondele subtiri, ardeiul se taie bucati mai mari iar ciupercile felii. Se caleste morcovul in untul topit dupa care se adauga ardeiul si la sfarsit ciupercile. Se adauga sos de soia si alte condimente. Se mai calesc impreuna pana se leaga bine. Este o garniture deosebita, noi o servim adesea fara nimic altceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sotate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta