Ciuperci țărănești

de Panacris in Mancaruri de post, 13 Apr 2014 | 8583 vizualizari

 

Simple și savuroase! Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignion cca. 500 g,
  • usturoi verde 4-5 fire,
  • ceapă verde 4-5 fire,
  • sare cu mirodenii a la Panacris cca 1 linguriță,
  • ulei de măsline 2 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci țărănești:

Usturoiul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele,  ciupercile se spală, dacă sunt micuțe  se lasă întregi, altfel se taie în două;) și se pun la călit în puțin ulei de măsline, la dry cooker, fără niciun fel de apă, lăsându-se la gătit cca. 10 minute la foc mediu. Spre final se asezonează de sare aromată a la Panacris și pătrunjel proaspăt. Simplu, rapid, sănătos și gustos ;)

Se consumă ca atare sau ca și garnitură lângă diferite preparate din carne ;) !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci țărănești" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

14.04.2014, 18:34

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:30

Se pare ca trebuie sa-mi cumpar dry cooker Foarte bune sunt ciupercutele astea

Ubulika 1

16.04.2014, 09:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci fripte cu cartofi natur