Ciuperci umplute (3)

de lilik in Vita, 15 Sep 2012 | 4704 vizualizari

 

Imi plac tare mult ciupercile...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr carne tocata de vita
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • 3 linguri de parmezan ras
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • praf de usturoi
  • 10 ciuperci champignon cu palarie mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (3):

Luam coditele la ciuperci si stergem palariile cu un prosop.

Carnea o amestecam cu painea inmuiata in lapte(stoarsa si data pe razatoare),oul,parmezan ras,sare,piper si usturoi dupa gust si patrunjel verde tocat.

Luam din compozitie cu mana umeda si umplem palariile ciupercilor.

Punem ciupercile in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-40 de minute(eu zic sa controlati si va orientati cam cat trebuie lasate).

Le servim calde...

TIPS-URI

1

Va sfatuiesc sa umeziti mana in vin alb cand umpleti ciupercile,da un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute (3)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]