Ciuperci Umplute

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 4810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci albe, mari
  • 100 g muguri de pin
  • 75 g de fulgi de migdale
  • 2 fire de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • Pesmet panko
  • 2 linguri de ulei
  • Patrunjel
  • Sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Umplute:

Ciupercile(palariile) se curata de coaja, se scot piciorusele se curata si se toaca marunt.

Taiem ceapa verde si usturoiul fasiute si il adaugam peste, maruntim mugurii de pin si fulgii de migdale si ii adaugam peste restul compozitiei, Punem  cele doua linguri de ulei si o lingura de pesmet japonez, saram si piperam. Daca mai trebuie pesmet adaugam suplimentar. Luam o tava de cuptor, punem putin ulei tapetam cu  hartie de copt si asezam  ciupercile, ulei de masline putin deasupra ciupercilor si dam la cuptor pentru aproximativ 35-40 de minute.

Decoram si servim ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza feta