Ciuperci umplute

de Emacristina in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2013 | 6791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aproximativ 20 ciuperci ,
  • 2 oua,
  • branza,
  • cascaval,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de picioruse  si se spala.

Se face o pasta din branza/cascaval (razuit) si 2 oua batute.

Se pun ciupercile cu fata (zona in care a fost piciorusul) in jos, intr-o tava cu o cana de apa si putin ulei dupa care se sareaza.

Se dau la cuptor pentru 15 minute. In acest fel, mare parte din sucul din ciuperci se va scurge inainte de a pune umplutura si la final ciupercile umplute vor avea un aspect mai frumos.
Se scoate tava din cuptor si se intorc , dupa care le umplem cu pasta de branza/cascaval.

Se dau din nou la cuptor, pentru 15 minute. 

Sunt mai bune calde dar si reci sunt ok.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu cascaval "Delaco"