Ciuperci umplute

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 21178 vizualizari

 

Un aperitiv gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon (aprox. 10 buc)
  • 200 gr kaizer
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • 200 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata de pielite

Kaizerul si ceapa se taie marunt

Cascavalul se da pe razatoarea mare

Patrunjelul se taie marunt

Intr-o tigaie se pune ceapa, kaizerul si coditele de la ciuperci taiate marunt, se calesc la foc mediu pt 10 minute, asezonandu-se cu sare si piper

Intr-o tava de yena se aseaza ciupercile, se umplu cu compozitia obtinuta anterior

Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor pt 30-35 minute

Se servesc calde, decorandu-se cu patrunjel tocat

TIPS-URI

1

in umplutura se pot pune si rosii tocate marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort de clatite sarate