Ciuperci umplute

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 2 Sep 2015 | 9892 vizualizari

 

Un aperitiv savuros care se poate servi atat cald cat si rece.

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci (cca500 g)
  • 150 g cascaval
  • 150 g sunca presata
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 1/2 ardei rosu
  • un cubulet unt
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt.

Peste palariile de ciuperci presaram sare si le lasam deoparte.

Tocam ceapa, ardeiul si sunca cubulete. Cascavalul il dam pe razatoare.

Punem untul intr-o tigie la incins,adaugam ceapa si o calim cateva minute pana se inmoaie. Adaugam ardeiul, calim impreuna 1-2 minute apoi ciupercile si la final sunca. Lasam compozitia sa fiarba aproximativ 10 minute, condimentam cu sare si piper si la sfarsit adaugam marar tocat.

Intr-un vas termorezistent asezam ciupercile si le umplem cu compozitia rezultata iar deasupra punem cascaval ras. Tinem vasul la cuptor 20-25 de minute la foc mediu. Cand ciupercile s-au gatit, presaram putin marar deasupra. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]