Ciuperci umplute

de katty in Mancaruri de legume, 10 Apr 2018 | 3160 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat de curcan
  • 300 gr pulpa de curcan
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • 1 kg ciuperci champignon cu palaria mare
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam pulpa de curcan si ficatul, le taiem in bucati potrivite si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu putina sare. Le lasam sa se raceasca si le dam prin masina de tocat carne. Amestecam cu mararul  si patrunjelul tocate fin, sare, piper si ouale. Scoatem coada la ciuperci,presaram  putina sare si piper in palarii, apoi le umplem cu compozitia formata. Asezam ciupercile intr-o tava,  stropim cu uleiul si dam tava la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor