Ciuperci umplute cu carne si branzeturi

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 21 Sep 2015 | 5944 vizualizari

 

Puse pe masa la musafiri ciupercile umplute au mare trecere. Sunt rapid si simplu de preparat. Retetele sunt versatile, ciupercutele se pot umple dupa pofta inimii cu legume, carne sau branzeturi.

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci potrivit de mari
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei rosu
  • 1 rosie mica
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • 500 gr carne tocata amestec vita-porc
  • sare
  • piper macinat
  • nucsoara macinata
  • parmezan razuit
  • 150 gr cascaval Ementaler feliat
  • rosii cherry
  • mozzarella
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne si branzeturi:

  1. Ciupercile se spala si se lasa sa se scurga, se curata de pelite doar daca acestea nu sunt perfect curate si albe.
  2. Coditele se desprind si se toaca marunt.
  3. Ceapa si ardeiul se curata, se toaca si se calesc usor in ulei impreuna cu coditele de ciuperci maruntite.
  4. Sarati , piparati si adugati patrunjelul verde tocat, carnea tocata si rosia maruntita [sa dea un gust usor acrisor].
  5. Trageti tigaia de pe foc si amestecati bine.
  6. Palariutele de ciuperci se pudreaza cu sare si putina nucsoara. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  7. Umpleti ciupercie cu amestecul de carne. Dati la cuptor 30 minute.
  8. Spre sfarsitul coacerii asezati pe fiecare ciuperca cate o feliuta de cascaval si mai dati 5 minute la cuptor.
  9. Serviti ciupercile presarate cu parmezan insotite de rosii si bilute de mozzarella .

TIPS-URI

1

Ciupercile umplute sunt bune atat reci cat si calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

21.09.2015, 23:47

Wow!!! Arata intr-un mare fel!

anca_rm 1

22.09.2015, 08:55

ce bine arata , delicioase

miki_a 1

23.09.2015, 00:30

Pe musafirul cel mic l-as lua acasa de tot! Atat de dulce si simpatic e! Felicitari si pentru reteta! Tava arata intr-un mare fel, frumoasa, dichisita, plina de gust si arome, exact cum imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortulet Delma