Ciuperci umplute cu pate vegetal

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2013 | 4556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • pate vegetal
  • ulei de arahide
  • seminte de floarea sorelui decojite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu pate vegetal:

1. Ciupercile se spala bine, se rup piciorusele si se pun la scurs cu palaria in jos.

2. Bine scurse palariile de ciuperci se ung bine cu uleiul de arahide, se umplu cu pate vegetal (http://www.bucataras.ro/retete/pate-vegetal-din-soia-44952.html) si se orneaza cu seminte de floarea soarelui.

3. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 C (foc mediu) pentru 25-30 de minute.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Tava se tapeteaza cu hartie de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu pate vegetal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

17.04.2013, 19:36

bune

CookieMonster 1

17.04.2013, 20:26

multumesc, uleiul de arahide le dau un gust intens dar doarte placut

Rocsi 1

17.04.2013, 20:49

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume