Ciuperci umplute cu porumb

de nyana in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2009 | 6590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 ciuperci champion
  • o cutie cu porumb
  • o legatura de marar
  • unt
  • sare si piper
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu porumb:

Se curata ciupercile  si se spala in apa rece

Se toc marunt cozile si se amesteca intr-un bol cu untul ,mararul ,sarea si piperul, si apoi se pune porumbul.

Ciupercile umplute se pun intr-o tava si se dau la cuptor 25-30 minute sau mai mult dupa preferinta

Se servesc calde cu cascaval ras peste ele

pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]