Ciuperci umplute cu ton

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 5 Mai 2018 | 4311 vizualizari

 

Un deliciu! 

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci mari
  • 140 gr porumb dulce
  • 200 gr ton
  • patrunjel verde
  • 200 ml suc de rosii
  • 1\2 ceapa
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu ton:

Ceapa curatata, o tocam cat mai marunt. 

Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele.

Tonul il scurgem bine de uleiul din conserva. Porumbul il scurgem bine de apa din conserva. 

Patrunjelul il spalam si il tocam marunt. 

Intr-o tigaie cu putin ulei punem la calit ceapa. Adaugam apoi sucul de rosii, putina apa, sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic. 

Separat amestecam intr-un bol porumbul si tonul. Potrivim de sare.

Pregatim o tava pentru cuptor. Turnam sosul, asezam ciupercile si le umplem cu amestecul de porumb si ton. 

Dam tava la cuptor la 200 grade C, pentru 10-15 minute. 

Presaram patrunjel si servim. 

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galbiori in sos de smantana