Ciuperci umplute la cuptor

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2011 | 7185 vizualizari

 

Se pot cosnuma si ca aperitiv si ca fel principal.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 1000 gr.
  • bacon (slanina afumata) 200 gr.
  • cascaval 200 gr.
  • sare
  • cimbru
  • ulei de masline sau margarina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

Ciupercile se curata si se scot coditele. Se aseaza intr-o tava rezistenta la caldura. Se pune in interior  putin ulei de masline sau putina margarina. Se presara sare si cimbru si se introduc in cuptor cca. 10 minute la 200 grade. Intre timp se taie bacon-ul cubulete si cascavalul feliute. Se scot ciupercutele de la cuptor, se pune baconul si se mai lasa la cuptor cca. 5 minute. Pentru finalizare se scot ciupercile din cuptor si se aseaza deasupra  feliute de cascaval. Se introduc din nou la cuptor pana se inmoaie cascavalul.

 

 

TIPS-URI

1

Aceste ciupercute se pot consuma atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci