Ciuperci umplute pane

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 33548 vizualizari

 

Vazusem retea aceasta la Julie si am zis ca trebuie sa o incerc, bineinteles modificata putin :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • pate
  • 2 oua
  • faina
  • malai
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

1. Ciupercile se spala bine se curata de codite si se pun in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scot si se lasa la scurs cu palariile in jos.

2. Ouale se bat bine cu sare si piper.

3. Ciupercile bine scurse se umplu cu pate (http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-pui-cu-ciuperci-44469.html), se tavalesc bine prin faina, ou, faina, ou si apoi prin malai.

4. Se prajesc bine in ulei incin si se scot pe un servetel absorbant.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane