Ciuperci umplute pe pat de friptura

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 5172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE pentru 2 portii
  • 8 ciupercute
  • 2 fripturi -poate sa fie pulpa de porc,ceafa,cotlet
  • o felie mica de cotlet de porc sau pulpa de porc
  • o ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de smantana
  • 8 bucatele mici de cascaval
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pe pat de friptura:

In primul rand,curatam ciupercutele si rupem coditele.Taiem cubulete mici carnita.Ceapa si usturoiul le tocam marunt.Punem putin ulei intr-o tigaie,adaugam ceapa si carnea.Calim bine.Adaugam coditele de la ciuperci tocate,nu foarte marunt.Mai lasam 4-5 minute pana se patrund toate,apoi adaugam usturoiul,sare si piper.

Punem compozitia intr-un castronel si adaugam o lingura mare de smantana si amestecam.Smantana va lega putin compozitia si va da un gust mai bun.Umplem ciupercutele cu aceasta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu ulei si dam la cuptor pana cand se patrunde putin ciupercile.
Intre timp,incingem o tigaie,punem putin ulei si prajim cele 2 fripturi.

Cand sunt gata ciupercile,le punem putin cascaval deasupra si mai lasam 2 minute la cuptor pana se topeste cascavalul. Asezam friptura in farfurie,iar ciupercile deasupra

Ps: nu va faceti griji pentru tava....lasati-o la inmuiat cu apa calda,apoi se va curata perfect :)

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de friptura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de pui