Ciuperci Vinoise

de LUK in Mancaruri de legume, 6 Ian 2011 | 4237 vizualizari

 

Vinoise..o Bucerdea Vinoasa "en francais".. care intamplator sau nu face parte din circuitul turistic "drumul vinului" ...de acolo sunt eu ca origine si bunica mea care pregatea astfel ciupercile..asa ca mi s-a parut o denumire interesanta...reteta e gustoasa indiferent de nume..va asigur

 

INGREDIENTE

  • o cutie mica de ciuperci(300-400gr)
  • 1 ou
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Vinoise:

 Ciupercile se scurg de apa si se taie cubulete mici.Se mai scurg inca o data de apa.

Intr-o craticioara mai mica punem uleiul si rumenim cateii de usturoi taiati feliute(aveti grija sa nu se arda!).Dupa ce s-au rumenit putin ii scoatem afara din ulei si punem ciupercile in craticioara.Amestecam de cateva ori(un minut ..doua) apoi punem oul intreg si sarea.Amestecam 4-5 minute pana cand oul devine consistent(ca la omleta),adaugam patrunjelul tocat marunt,mai amestecam de cateva ori si gata...Se serveste calda cu patrunjel verde tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Vinoise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor