Ciupercute umplute

de RozBonBon in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2009 | 5943 vizualizari

 

Foarte usoare si sanatoase

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciupercute champignon
  • 100 g paste cuc-cus
  • 1 ceapa mica
  • 50 g gogosar sau ardei rosu
  • 100 g branza topita
  • 50 g cascaval ras
  • ulei, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute:

Ciupercutele se spala si se curata de coaja, in caz ca acestea sunt usor lovite sau colorate.
Li se tau piciorusele, care vor fi taiate in cubulete mici.

Ceapa se toaca marunt, marunt si se pune la calit.

Urmeaza gogosarul taiat si acesta marunt, dupa care adaugam cubuletele de ciuperci.

Se calesc timp de vreo 5 minute.

Intre timp se fierbe cus-cusul.

Cus-cusului fiert se adauga legumele calite si branzica topita , taiata in cubulete cat mai mari( se vor topi in ciupercute si sunt atat de gustoase...) si patrunjel si se amesteca usor.

Umplutura se aseaza in ciupercute
si se acopera cu cascaval ras.

Ciupercutele se aseaza intr-o tava de yena , unsa cu unt in prealabil.

Se dau la cuptor pentru 20 de minute.

Se servesc caldute. Sunt foarte gustoase si usoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate cu orez si mozzarella