Ciupercute umplute cu cascaval

de Krystyan Trendy in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2013 | 3401 vizualizari

 

Timp de preparare : 45 minute

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci cu pălărie mare
  • 1 ceapă
  • 150 g caşcaval
  • 1/2 ardei gras roşu
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei de măsline sau 25g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute umplute cu cascaval:

Ciupercile se spală bine şi se rupe picioruşul - nu curăţaţi ciupercile de pieliţa de pe pălărie. 

Se lasă la uscat pe un şerveţel absorbant cu puţină sare aruncată peste ele. Picioruşele se spală bine şi se toacă mărunt. Ceapă roşie şi ardeiul gras se toacă mărunt şi se călesc cu picioruşele de la ciuperci în puţin ulei de măsline sau unt. 
 Se aruncă un praf de sare, piper şi boia de ardei dulce.
 Legumele nu se călesc foarte mult, doar până prind o nuanţa lucioasă. O tavă se unge cu unt si se tapeteaza cu faina, să nu se lipească ciupercile când sunt la cuptor.
 Umpleţi ciupercile cu legumele călite, însă nu prea mult pentru că trebuie să lăsaţi loc şi pentru caşcaval. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]