Clatite umplute

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr de faina
  • 1 pahar de sifon sau lapte,
  • sare toate acestea pentru realizarea clatitelor
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 150 grame de bacon
  • 150 grame sunca de Praga
  • 250 grame de cascaval
  • 2 oua
  • 1 fir busuioc,
  • 1 fir cimru sau rozmarin
  • 1 fir de praz
  • ulei, sare, piper(boia)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute:

Se pregatesc clatitele din oua, faina, lapte sau sifon. Clatitele trebuiesc sa fie facute bine pe ambele parti.

Separat se taie bacon-ul, sunca, ceapa, se rade parmezanul si se amesteca cu doua oua,se pun condimentele se amesteca bine se sareaza se pipereaza si se scot pe hartie absorbanta.

Se iau clatitele si se umplu cu compozitia rezultata, se mai rade 100 grame de cascaval si se dau la cuptor 5-10 minute pentru gratinare. Se scot de la cuptor si se servesc calde. Se decoreaza cu fire subtiri de praz si se mai rade un pic de cascaval peste toate clatitele.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Laly 1

15.11.2010, 10:13

Si la masa mea o clatita va rog

vanilla 1

15.11.2010, 12:49

tare misto arata!!! imi place decorul!!!

Dana_Retetegg 1

28.11.2010, 21:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou