Retete de suflet
Punem coaste portionate intr-un vas cu capac si adaugam sare, piper, cimbru, oregano, usturoiul curatat si taiat felii, boiaua si vinul si amestecam bine. Punem capacul si dam la frigider pentru 24 de ore. Ocazional mai intoarcem coastele. Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia coacere pentru 1 ora si 30 de minute la 140 de grade. Cand aparatul s-a incalzit punem coastele cu tot cu vin. Pe la jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta. Pentru piureul verde curatam cartofii si ii taiem cubulete. Intr-o oala punem cartofii cu apa cat sa ii acopere dar sa nu ii depaseasca foarte mult. Adaugam putina sare, punem un capac si fierbem la foc mic 20 de minute pana cartofii sunt fierti si zeama a scazut aproape de tot. Punem spanacul si amestecam. Cand spanacul s-a inmuiat bine oprim focul. Mixam compozitia bine. Adaugam pesto si uleiul de masline si omogenizam.Potrivim de sare si piper. Servim coastele cu piure.