Coaste de porc la cuptor

de Gherca Daniela in Porc, 6 Apr 2016 | 9324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati coaste de porc
  • 8 catei mici de usturoi
  • 1 ceapa
  • condimente pentru orice tip de carne
  • sare
  • 1 cescuta suc de rosii
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • apa
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc la cuptor:

         Spalam coastele cu apa rece si le stergem cu servetele de bucatarie, apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei.
        Separat, ceapa si usturoiul le curatam si le punem intr-un blender, peste, adaugam condimentele de carne, putina sare, busuiocul, cimbrul si cescuta de suc de rosii. Dam drumul la bleder si este gata pana cand toate ingredientele s-au facut o pasta.
        Cu aceasta pasta ungem frumos pe ambele parti coastele, mai adaugam si o cescuta cu apa si le dam la cuptorul incins pentru 40 minute acoperite cu capac sau cu folie de aluminiu, iar dupa acest timp, inlaturam capacul si lasam pana se rumenesc frumos pe ambele parti. (intre timp le mai intoarcem si mai stropim carnea cu sosul din tava).
      Servim cu salata si/sau garnitura, muraturi sau ce va place!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

06.04.2016, 16:47

Multumesc!

-Licurici- 1

06.04.2016, 17:26

Ce bune!

Rocsi 1

06.04.2016, 21:51

Cat de faine sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tava lipicioasa (piept de porc, coaste si carnati la cuptor)