Coltunasi cu branza

de ionela2682 in Paste, 11 Mar 2010 | 10831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt aluat
  • faina
  • 1 ou
  • sare
  • pt umplutura
  • branza
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

Se face un aluat din sare ou si faina dupa care se intinde o foaie destul de subtire care se taie in diferite forma (dupa cum dorim), punem in mijloc umplutura (din branza si ou) inchidem capetele si se fierb in apa cu sare si putin ulei.

Se servesc calde cu smantana si zahar pudra deasupra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 09:18

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

pe 16.07 la 21:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu smantana si parmezan