Compot tutti frutti

de Georgiana78 in Sirop / Compot, 15 Iul 2012 | 3439 vizualizari

 

un compot vitaminizant si racoros , tocmai bun pt zilele acestea calduroase!

 

INGREDIENTE

  • 8 litri apa
  • doua castroane mari de fructe asortate fara samburi sau cotoare( eu am folosit corcoduse rosii, prune, caise, mere de vara )
  • 8-10 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot tutti frutti:

- se pune apa la fiert si cand da in clocot se adauga zaharul si sa asteapta pana da din nou in clocot

- se spala fructele, se scot samburii si se taie in bucati potrivite

- se adauga fructele in apa cu zahar si se lasa sa fiarba pana ce toate fructele sunt bine fierte

- se lasa la racit si apoi se pun in sticle la frigider si se serveste rece alaturi de o prajitura sau ca atare

TIPS-URI

1

Foarte bun, vitaminizant, mineralizant mai ales pe caldurile astea cand transpiram fff mult si pierdem multe minerale din organism

2

Tine de sete si racoreste

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot tutti frutti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de visine