Conopida cu maioneza

de housy in Salate, 24 Noi 2010 | 9795 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conopipe micute / sau 1 conopida mare
  • 2 ou
  • ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 gogosar rosu 
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ceapa rosie mica
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se taie/rupe in bucati mai mici dupa care se pune la fiert in apa cu sare Ardeiul se spala se curata de seminte si se tare cubulete Ceapa se curata, se spala si se taie marunt Conopida cand e pe jumatate fiarte se ia de pe foc, se scurge apa fierbinte si se lasa putin la racit. Racita fiind, conopida se taie nu foarte marunt si se alatura intr-un bol cepei si ardeiului

Separat se face maioneza dintr-un ou, ulei cat cuprinde, un praf de sare si o lingurita de mustar. Maioneza se toarna peste conopida si se omogenizeaza totul cu o lingura Se presara marar si patrunjel, sare si piper dupa gust. 

Se serveste rece 

De toamna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati cu iaurt si maioneza