Conopidă cu Masala

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de post, 13 Dec 2012 | 6870 vizualizari

 

Prefer acest preparat mai ales pentru prânz, însă poate fi considerat şi aperitiv dacă alegeţi să-l combinaţi cu preparate din carne

 

INGREDIENTE

  • 1/4 conopidă medie desfăcută în buchete
  • 1 linguriță de ulei de măsline
  • 1/2 linguriță Garam Masala
  • puțină sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu Masala:

Conopida se fierbe 5 minute în apă cu sare. 

Se amestecă uleiul cu Garam Masala.

Se scoate conopida și se acoperă cu Garam Masala și ulei. 

Se introduce la cuptor pentru 10 minute la 180 de grade sau până se rumenește. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu Masala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de conopida