Conopida cu oua si patrunjel

de Anett in Mancaruri de legume, 2 Dec 2021 | 3788 vizualizari

 

Aceasta este una dintre retetele mele preferate pentru ca este usoara si rapida. Am invatat reteta de la mama mea. 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 3 oua
  • 1 ceapa maruntita
  • 1 legatura mare patrunjel
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper si boia dulce de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu oua si patrunjel:

Spalam conopida si desfacem in buchetele. Fierbem in apa sarata circa 15-20 minute. Cand conopida devine moale, scurgem apa.

Intre timp incem 3 linguri de ulei intr-o tigaie mai mare si adaugam ceapa maruntita. Adaugam conopida fiarta si prajim pentru cateva minute. Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.

Adaugam patrunjelul tocat si oule. Amestecam bine si prajim pana oule sunt fiarte.

Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu oua si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu oua