Conopida cu pui

de carmenvlad in Pui, 7 Mar 2011 | 5460 vizualizari

 

Imi place gustul cremos si delicios al conopidei cu putina smantana.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 6 ciocanele de pui
  • 300 ml smantana
  • 50 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingurita secretul gustului de gaina
  • Sare si piper alb dupa gust
  • ½ lingurita tarhon
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pui:

Se desface conopida in buchetele si se opareste 5 minute in apa cu sare. Se condimenteaza ciocanelele cu condiment pentru pui si se prajesc in 2-3 linguri ulei pe amandoua partile. Se scot intr-un castron si se acopera. Se adauga restul de ulei si se caleste ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Se adauga buchetelele de conopida, secretul gustului si piperul alb.  Apoi se pun si ciocanelele peste conopida si se adauga smantana. Se potriveste de sare si se pune compozitia 20-25 de minute la cuptor. Se scoate de la cuptor si se presara tarhon uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe si piept de pui crocantoase