Conopida cu smantana

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2010 | 7616 vizualizari

 

Buna tare!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 300 gr smantana
  • 2 oua
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
  • marar  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu smantana:

Se spala conopida se desface buchetelele.

Se incinge uleiul in cratita, se adauga ceapa tocata, apoi buchetelele de conopida, se pune si putina apa( 3 linguri) si se soteaza putin.

Se mai pune inca putina apa cat sa fiarba conopida si se acopera cu capacul.

Ouale se bat cu un praf de sare, apoi se adauga smantana, 2 linguri faina si 5 linguri de apa. Se toarna in oala peste conopida atunci cand este fiarta. Se adauga si usturoiul zdrobit. Apoi sare si piper dupa gust.  Se mai lasa pe foc zece minute. Se pune si mararul se stinge focul si se serveste...e delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu pesmet si smantana